Nu har jag bestämt mej...

att efter nyår ska jag börja mitt nya liv. Nu har jag gett mej f-n på att jag ska sluta röka.

Var till doktorn idag och fick sluta-röka tabletter utskrivna, hoppas att dom funkar bara. När jag var till företagshälsan i februari så tyckte inte jag att dom så angelägna att hjälpa mej att sluta röka. Jag bad om Champix med företags-systern tyckte att jag skulle försöka med något annat, för dom var ju så dyra!!! Hallå!!! Det är väl gärna jag som ska betala och inte hon och förresten så har jag försökt med allt annat, plåster, tuggummi, inhalator och sugtabletter och dom har inte hjälpt mej. Sen är det ju så att man kan bli beroende av det också och det känner jag inte att bli. Så nu får vi hålla alla tummar att detta funkar.

Bara jag inte blir som ett åskmoln som fräser och ber alla dra åt h-vete, så jag får väl be chefen att göra en skylt till mej så att kunderna vet varför jag är så jäkla sur ;)


Ont i ryggen...

Jaha, då har man sträckt sig i ryggen och det är tack vare alla backar julskinkor som jag lyfte igår.

Dagen började med att jag fick gå ut och hämta en frysbox som vi skulle ha skinkorna i, visst det är ju hjul på boxarna men ändå. Drog in boxen och gjorde ren den, jag lovar att den blev som ny och sen så var det bara att ställa den på plats. Sen när jag skulle fylla på i hemgårdsboxen så kom chefen på att vi inte skulle ha den utan vi skulle ha en gammal box istället, så det var bara att gå ut och hämta en box till. Så nu börjar jag nästan få "körkort" på boxarna :) Gjorde ren den och bytte plats, sen var det bara att fylla så mycket det bara gick. Det blev faktiskt skitbra med boxarna men sen var det ju så att jag skulle fylla på revben och fryst skinka också. Och inne i frysen, där finns det inte mycket plats, för vi håller ju på att byta frysar så det står varor överallt i frysen och charkens frysvaror står längst in!!!!

Lyckades klämma mej i mellan och hämtade 5 kartoger med revben, fyllde på dom och sen så skulle jag hämta julskinkan också. Lådorna väger runt 20 kg och jag kunde liksom inte bära lådorna utan fick "rulla" ut dom ur frysen, faan va jag slet. Men skam den som ger sig...

Sen så skulle jag lasta över den färdigkokta skinkan på en rullbur och dom väger ju också en del, men jag "slängde" upp några backar och sen fick jag be Linda om hjälp. Men det räckte tydlingen, för igår kväll så kännde jag att jag började få ont i ryggen och vi ska inte prata om i morse när jag väknade....smärta!!! Det sitter liksom mellan skulderbladen, så vissa rörelser jag gör känns det som någon sticker kniven i en. Men men det går ju över, tills på måndag får vi hoppas.

Igår kväll så var vi upp till mamma å pappa och käkade färska räkor, aioli och rostat bröd, jäklar va gött det va och till det så drack vi vitt vin, mums! Sen när jag å Jonny kom hem så gick jag å la mej nästan direkt, kollade lite på Idol men sen sov jag som en stock. Vaknade 07:15 i morse av att jag hade en knöande bulle bakom ryggen och det är ju tur att inte han har vassa tassar... Och jag som skulle sova länge idag, så blev inte fallet.

Lite allt möjligt

Nu var det ett tag sen jag skrev, har liksom inte haft tid och sen har jag väl haft skrivtorka eller nåt?! Det har väl inte hänt så mycket... jo, vi har haft butiksmästerskap i bowling mellan oss, kil och skoghall. Det såg bra ut första serien, jag, Lagge och Göran låg 1:a 2:a och 4:a men sen vet jag inte vad som hände. Personligen tror jag att det blev något fel på kloten men chefen tror att det berodde på cidern! Men jag hävdar bestämt att det var fel på klotet, ialla fall det som jag hade. Vi slutade 2:a och nu är det ett helt år kvar tills nästa gång och då ska vi spöa dom!!!

I lördags 28/11 så hade vi personalmöte och sen så åkte vi in till Scala teatern och kollade på Sissela Kyle och vi avslutade kvällen med att gå på julbord på Café August. Jäklar va jag åt, det var liksom om man aldrig hade sett mat förut men gud så gott det var.

Efter att vi hade käkat och så där så skulle jag iväg på grill/bastufest hos P-A och det vet vi ju alla hur det slutar, det blir ett hej dundrade kalas. Och så var det nu också, vi kom väl i säng mellan 4-4:30 på söndag morgon, så söndagen var inte så kul, att man aldrig lär sig! Kanske någon gång.... eller nä, det tror jag inte.


RSS 2.0