Jobbig dag :(

Idag har det varit jobbigt och det har nog känts jobbigare än vad det är pga att jag varit hemma från jobbet. Igår kände jag mej hur uttråkad som helst, gick och suckade. Jag orkade liksom inte göra någonting pga att jag hade ont i ryggen. Har känt mej uttråkad idag också, var först till sjukgymnasten och sen när jag kom hem så orkade jag gå lite med Azlan. Sen när Jonny kom från jobbet så åkte vi till stan och handlade, tyckte bara att jag gick och suckade och det var verkligen SKITTRÅKIGT att handla. Visst det är väl inte speciellt kul att handla mat, men lite inspiration brukar man ju ha. Men inte idag.

Skulle sprätt lätt kunna gå ut och ta mej en cigg.... Bara för att prova om det fortfarande är gott eller inte.

Har varit hemma sen i onsdags, har lyckas att få en låsning i ryggen och det mina kära vänner, ska jag berätta att det var ingen skön upplevelse. Var till läkaren förra torsdagen och hon sa att hon skulle skicka en remiss till sjukgymnasten i Grums, men jag har då inte sett skymten av den i alla fall. Så jag har varit i stan hos sjukgymnasten där och han har fått min rygg att må bra eller i alla fall bättre än förut. Så på måndag ska jag jobba igen och det ska faktiskt bli gött.

Nä, nu ska jag gå och krama kudden.

Natti natti!


Kommer inte på någon bra rubik...

Ja då har det gått snart 2 veckor sen jag slutade röka och det har gått bättre än jag kunde föreställa mej. Hade en surdag i onsdags, så då kände jag att "ge mej en cigg så jag blir som folk" men det känslan gick över nästan lika fort som den hade kommit, men jag kände mej fruktansvärt sur hela dagen ändå.

På onsdagen kom våran nya kyl och frys, så nu har vi äntligen kylskåp. Fast vi hade ju inte så mycket att fylla det med eftersom vi fick slänga 3 ica-kassar med mat ur det förra kylskåpet och det som vi hade i kylbagen var ju inte speciellt mycket. Men vi har ett kylskåp i alla fall.

På torsdag morgon när jag kom till jobbet, så hade jag kanon ont i ryggen (det har jag i och för sig haft i 2 veckor så att jag får rulla ur sängen på morgonen) så jag rinde upp till vårdcentralen och fick tid redan kl 9 samma dag. Där berättade läkaren att jag var sned i ryggen och att mina muskler hade "låst" sig på höger sida så hon skulle fixa remiss till en sjukgymnast. Men det vet man ju inte hur länge det tar, så på fredag morgon så ringde jag till syrrans sjukgymnast och dit ska jag på tisdag morgon, så han får knåda rätt mej.

Inatt när Jonny väckte mej (hade somnat i soffan som vanligt) så hade strömmen gått och jävlar va mörkt det va. Ja jag vet att det är mörkt på natten men det finns ju något som lyser upp i alla fall, typ kylskåp eller nått. Sen så blinkade det till i ljuset och när det gjorde det så råkade jag kolla ut och det såg skitläskigt ut, så det är nog första gången som jag är mörkrädd här. Sen vaknade jag vid 2:30 tror jag av att det var något som stod och pep, då hade strömmen kommit tillbaka och den "gamla" frysen stod och pep. Så det var bara att gå upp och jag trycket nog bara på någon knapp men det blev tyst i alla fall.

Och våran modiga hund är också mörkrädd!!! Vaknade av att han låg och pep i sängen och när jag tände min telefon, först då vågade han gå ner ur sängen...Jösses!!!

Nä, nu har jag inte tid att skriva längre ska ta och fixa det sista innan vi ska äta tacogratäng och sallad och gissa om det ska bli gött.

Ha det gött alla goa vänner!!! Kram kram!

Då har det gått en vecka...

Då har man varit rökfri i en vecka idag och det känns fantasktiskt skönt. Hade jag vetat att det var så lätt att sluta, så har jag gjort det tidigare. Man har ju förvarnat både arbetskamrater och kunder att man kan vara sur och så där, men jag tycker inte själv att jag har varit sur. Men sen kanske någon annan har en annan uppfattning.

Och sen så har vårat kylskåp gått helt sönder, så i torsdags så var det hit en från elektrolux och kollade på det, det skulle kosta 5400:- att laga det och försäkringsbolaget skulle bara gå in med 2800:-. Vi köpte kyl å frys i feb. -06 och nu när kylskåpet har pajat, hur länge tar det innan frysen lägger av? Så jag och Jonny beslutade att vi köper nytt istället. Så på fredagen när jag hade slutat så var vi upp till Elon och kollade, så på onsdag så får vi nytt. Vi har liksom inte haft något kylskåp sen 4 jan. så vi har en kylbag med isklampar i, med det nödvändigaste i.

Sen måste jag bara få visa vad jag å Jonny fick av min syster när jag fyllde år...



Titta vilket gulligt tomtepar!

Sen så hade min syster även gjort en liten julklapp till alla på Klingan också...



En disktrasa med tomte på...

Nä, nu ska jag ta och göra mig i ordning för att snart åka till jobbet, ha det gött alla goa vänner

Kram!

Första dagen...

Idag är det första dagen på mitt nya liv, hittills har det gått bra men då har jag i och för sig inte varit vaken så himmla länge. Men jag känner inget röksug och det har jag inte gjort på några dagar och det är ju tack vare Champixen.

Inatt så drömmde jag om att jag hade slutat att röka, berättade det typ för allt och alla. Så imorse när jag vaknade så var det cigg det första som jag tänkte på men det är nog för att jag inte ska röka något mer. Ska väga mej sen och se hur mycke jag väger, och sen så ska jag kolla 1 gång i veckan för att se om jag har gått upp något, man kan ju alltid hoppas.

Har mått lite konstigt av champixen, mått illa och kännt mej helt orkeslös. Skulle lätt kunna sova dygnet runt känns det som. Igår så var vi ute med Azlan och gick och jag kännde när vi gick tillbaka att jag blev liksom tröttare och tröttare, så när vi kom in så gick jag och la mej och somnade och sov några timmar. Och det var samma sak i tisdags när jag var ledig, jag gjorde inte ett dugg utan var uppe några timmar och sen gick jag och la mej igen och sov, gick upp, var uppe en stund och sen gick jag och la mej. Hallå, vad är det för fel???

Åh, vi var in på bio igår, Avatar, herregud vilken kanonfilm. Jag har nog aldrig sett en sån bra film, den innehöll liksom allt. Så ni måste bara se den, och jag lovar att när den kommer på DVD så ska jag köpa den på stört.

Nä, nu ska jag försöka komma ur morgonrocken och klä på mej och försöka göra något nyttigt.

Ha det gött alla goa vänner där ute, Kram kram!

1 dag, 4 timmar och 15 minuter kvar...

Ja ni, om 1 dag, 4 timmar och 15 minuter ska jag sluta röka. Har nu käkat champix i 14 dagar och jag har väl aldrig rökt så lite. Först det första så har det varit svinkallt ute och för det andra så har jag inte varit speciellt röksugen och det är ju tack vare champixen men lite biverkningar har jag ju haft. Typ illamående, känt som om jag är på väg att bli sjuk men det är smällar man får ta.

Idag så har jag rökt 5-6 cigg tror jag, så detta, SISTA paket cigg jag har, har jag haft i 3 dagar och det vet jag inte om jag har haft ett paket så länge förut.

Så snart börjar mitt nya, hälsosammare liv....

Puss å kram!


RSS 2.0