ÄNTLIGEN!!! som Gert Fylking säger....

Nu tror väl ni att jag har fått dåndimpen totalt, som citerar en kändis men så är inte fallet. Jo, jag har citerat en kändis men jag har inte fått dåndimpen.

Det är så här att jag ÄNTLIGEN har skaffat mej en mobil som jag är nöjd med. För den förra jag hade var jag inte nöjd med, kan man med den så är den säkert jättebra men den var för komplicerad för mej. Så nu har jag skaffat en Sony Ericsson AINO, lite touch och mycket knappar. Tänk så lite som behövs för att göra mej lycklig! Vilket I-lands problem eller hur?

Sov nu så gott alla mina goa vänner! Kram kram!


Gud va skönt att va ledig!!!

Äntligen är det lördag och man är ledig. Den här veckan känns det som om jag varit mer på jobbet än hemma. Har jobbat 4 timmar extra den här veckan och det är väl inte så mycket i och för sig, men när man går heldagar så känns det när veckan närmar sig slutet. I onsdags så storstädade vi i charken, så då började jag kl 6 och slutade kl 20, sen på torsdagen så började jag kl 8 som jag brukar men då var Linda hemma för vård av barn, så då var vi en kort i charken. Vi hade jätte mycket beställningar, typ 4 smörgåstårtor och sen planka och sen så var det potatissallad som skulle göras. Så mellan 8 och halv 4 så stod jag och gjorde beställningar + pot.sallad. Och när jag var klar med pot.salladen och hade hällt upp den i hinken, så kom jag på, Faan, jag glömde att ha i majonnäs. Så det var bara att hälla upp allt i baljan igen och tillsätta majonnäs, faan va trött jag blev. Men är man stressad så är man.

Det var samma sak igår (fredag) då hade vi också mycket beställningar + att vi var en kort på förmiddagen, så då stod jag och gjorde beställningar till 14:45 + att jag skulle gå 1 timme längre. Så när klockan närmade sig hemgång så skulle jag kunna ha stått och sovit. Så jag sov Idol igår kväll...

I morse när jag vaknade så hade jag en knöande hund bredvid mej som vägrade flytta på sig, vet inte hur länge han hade sovit där, men jag hade fruktansvärt ont i ryggen. Så kl 8:15 gick jag upp. Men det gör inte så mycket att vakna tidigt när man är ledig, man kan ju alltid gå och lägga sig om man blir trött ;)

.

Tisdag = ledig

Vaknade redan vid 05:15 i morse, vaknade i och för sig av att Azlan stod vid dörren och ville ut. Gick upp och släppte ut honom så att han fick göra det han skulle och sen gick vi tillbaka till sängen. Jag skulle nog ha kunnat gå upp då, för jag var inte så där jättetrött (gick och la mej före 21 igår) men va skulle jag göra uppe. Jonny vaknade också då (han gick å la sig ännu tidigare än mej) men han gick upp.

Sen vaknade jag vid 8:30 och då hade jag en bulle bredvid mej som låg och fläkade och snarkade på rygg. Så då låg vi där och hade morgonmys. Tänk när Azlan var valp, då hade vi alltid morgonmys, satt på golvet och kelade. Det höll vi på rätt länge med faktiskt, vet inte varför vi inte gör det längre. För det är ju så underbart härligt att sitta där och snosa honom bakom öronen. För han kom ju alltid och satte sig i knät på en, nu är han inte den lättaste att ha i knät, han väger ca 33 kg och är lika osmidig som en gravid kontainer. Det räcker ju med att han ska upp i sängen det, han ska alltid gå upp vid min kudde och om jag ligger där eller inte, det spelar ingen roll. Men det är mysigt att ha honom i sängen, våran lilla gris!

Nu sitter jag här och väntar på att Suzanne ska komma och hälsa på. Vet inte riktigt när hon var hit sist, men det är ett bra tag sen. Och sen ska jag bli blong igen, hon ska göra slingor på mej. Stod i valet och kvalet om jag skulle låta bli att göra slingor och färga håret mörkt istället men, nä, jag trivs i ljust hår.

Känner mej väldigt duktig idag faktiskt, jag har redan städat. Annars när man är ledig så drar man ut på det, och börjar städa sent på kvällen och har inte gjort ett dugg på dagen. Men nu är det klart, så nu ska jag ta och plocka ur diskmaskinen så det är gjort.

Ha det gött alla vänner! Kram!

Suck!!!!

Vilket jävla skitväder! Regnar och blåster småjävlar, det är ju synd att säga att det är varmt. Men men det kunde ju vara värre, det kunde varit full snöstorm ute, och det får vi hoppas att det inte blir.

Azlan verkligen HATAR att vara ute när det regnar... han blir ju blöt!!! Så dom dagarna som det verkligen öser ner, så springer han fort som f-n ut, gör det han ska och sen lika fort in tillbaka. Han är ju inte så himla aktiv heller, får han bestämma så ligger han helt utslagen i sängen och grisar och sover.



Hjälp, det är ju faktiskt snart jul!!! Jag kommer att få magsår, hjärnblödning och gråa hårstrå innan julen är över, det är jag helt övertygad om. Nu undrar ni säkert varför? Jo, för tänk om jag har beställt för lite julskinka och allt annat som hör julen till i charken... Jag har ju inte beställt julskinka förut utan det är ju andra som har gjort det, men jag har ju beställt prinskorv och allt annat som är färdigpackat i charken. Herregud! Kommer jag att klara detta????

Nä, nu ska jag ta och burra ner mej i sängen och mysa med mina!


RSS 2.0