Lite allt möjligt

Jösses va dålig jag är på att uppdatera bloggen. När vi var ute å åkte hoj i söndags så kom jag på jättemycket som jag skulle hem å blogga om, men tror ni jag gjorde det då?! Icke!

Vi var i alla fall ute å åkte hoj i söndags, och det måste vara något psykiskt när jag är ute å åker hoj, för jag blir alltid kissnödig och då menar jag verkligen VARJE gång. Hur som haver, så åkte vi till Arvika och där hade alla toaletter slutat att fungera! Konstigt, kanske beroende på att det hade varit Arvika festivalen. Jaja, när vi åkte hem så åkte vi igenom Edane och där fanns det en liten Ica Nära butik och där minsann fick jag låna toan. För det är ju inte det lättaste att sätta sig i skogen med ett skinnställ på.

Sen åkte vi över Fryksdalshöjden till V:a ämtevik och jösses vilken otrolig utsikt det är efter den vägen och eftersom det var klart och fint väder, så såg man ända bort till Sunne. Vi var fram till Sillegården eller vad det heter i ämtevik för att äta, men där var det fullbokat, så vi åkte hem istället.

Igår så var Suzanne å Mika upp, för Suzanne skulle hjälpa mej att göra slingor och jösses, Mika är ju bara för charmig.






Så här glad är man när man äter mat!

Det är väl bäst att jag lägger upp ett kort på mamma Suzanne också



Nä, nu ska jag försöka sova. Ha det gött alla goa vänner

Puss å kram!

Lördagskväll

Igår så var det en helt underbar dag, varmt å skönt. Klippte gräsmattan och solade samtidigt, det är ju bra att göra två saker på en gång. Och efter det så la jag mej i solsängen och tog en kall cider och det ska jag lova var hur gött som helst.

Sen på kvällen så åkte vi ner till min kusin och hennes familj i sommarstugan på lite mat å dryck. Men vi blev inte så långlivade för Jonny skulle upp å jobba 12-timmarn men den tid som vi var där, var det kalastrevligt.














Jag blir förbannad

Jag tycker att ända sen jag voltade med bilen, så voltar JÄTTE många. Läser nästan var och varannan dag att det är någon som har voltat med bilen. Men det kanske är så att man lägger märke till det mer nu, än vad man gjorde innan. Vilken otrolig tur jag hade, inte en skråma å bilen såg ut som skit.



Blev så förbannad på en granne (har sommarstuga här) härom dagen, hon hade hört vad som hade hänt och vilken tur jag hade haft. Men i samma mening så menade hon på att det var nyttigt att krocka/volta. För det var så här att 1967, när hon hade fått körkort så var det vinter och mycket snö, och då fick hon sladd och hamnade i snödrivan så hennes man fick åka å hämta lastbilen för att dra lös henne och det var nyttigt för henne. För hon hade lärt sig en läxa. Men jag kan inte förstå vart det är nyttigt att volta med bilen? Jag undrar om hon tycker att det är lika nyttigt om hennes dotter skulle göra samma sak. Jävla kärring!!!! Kom på sen, att jag kunde ju ha visat henne bilderna på bilen, för jag hade kameran i handväskan, om hon fortfarande tyckte att det var nyttigt.

Det är väl i och för sig ingen idé att lägga energi på en sån idiot, men jag blir så förbannad.

Nä, nu ska jag gå ut å lägga mej en stund till i solen, ha det gött alla goa vänner.

Puss å kram

Oj va längesen!

Oj, det var visst ett tag sen jag uppdaterade bloggen, förlåt, men jag har liksom inte haft varken tid eller ork. Så nu gör jag ett försök.

Ja, det har varit midsommar och den firade vi hos P-A, med sill å potäter och alkohol. Det var jag, Jonny, Sara å P-A som käkade mat och sen kom Angelika, Jörgen, Daniel och ett gäng till. Jag var faktiskt duktig å gick å la mej runt 00:30, för dagen efter så skulle vi på 70 års kalas och jag kände inte för att vara bakfull.


Hela gänget samlat för mat


Jag å Sara

Som sagt, på midsommardagen så var vi iväg på kalas uppe i skolan där Bertil fyllde 70 år, det var mycket god mat å tårta, men vi blev inte så sena, åkte väl hem runt 21:30 för lite slitna var vi allt


70 åringen

Sen har det inte hänt så mycket, jo, jag har tatuerat mej!!!! Äntligen fixade jag min efterlängtade fottatuering som jag har pratat om i ca 4 år, hittade en bild på nätet som jag tog med mej och som han gjorde om. Och den blev kanonsnygg, jag hade inställningen att det skulle göra ASONT och lite till, visst det var väl ingen skön upplevelse men man har ju själv valt det, men sista ½ timmen var jobbig för då gjorde det riktigt ont och vi ska inte prata om när han tatuerade runt fotknölen AJ!!!!


Christoffer i djup koncentration


En bit på väg


Slutresultatet, visst blev den snygg?!


Lite mys nere vid sjön


Jag å Azlan

Nej, detta var allt för den här gången. Ha det gött alla goa vänner

Puss å Kram


RSS 2.0