Vad är det för fel på folk????

Igår så blev jag så FÖRBANNAD på en gubbe, så nästa gång han kommer in och börjar gaffla, så går jag å stämplar ut och tar med mej gubben ut och pratar allvar med honom. Nej, jag ska inte nita honom ;)

Det hela började efter valborg, när jag frågade honom om han hade sett mej uppe vid gamla skolan här i Långsta (han är med i kören som alltid är här å sjunger in våren) och så berättade jag att jag å hunden hade varit där. Och då frågade han vad jag hade för hund och jag svarade "Bullterrier" och vips så hade jag en livsfarlig mördarhund. Han tror ju förstås att jag har en Pitbull och vad skulle det spela för roll om jag hade det (IDIOT) och han vet nog inte vad det är för skillnad på en pitbull å bullterrier och den här diskussionen har vi haft ända sen dess och jag har talat om för honom att, jag tar inte den diskussionen med honom på jobbet utan vi kan ta den när jag är "civil" och igår gick han för långt.

Han kom till charken och skulle köpa kräftor så han sa "jag tar 3 kräftor" "nej" sa jag "du får betala dom i kassan" det skämtet fattade han men sen så sa han "ja, är du inte snäll, så ska jag åka upp till dej å ge din hund råttgift" och då brast det. Berättade för idioten, (igen) "att den här diskussionen tar jag inte med dej här, för jag snetänder och jag tycker inte det var speciellt snällt av dej att säga så och nu är det så att MIN hund är MITT barn och jag blir fruktansvärt lessen när du säger så." Sen sa jag säkert något mer, blev så jävlar förbannad. Och ni ska veta att det kokade i mej, hade säkert en puls på 200 eller nått. Han menade på att han bara skojade med mej, men HALLÅ! vart är det roligt då?!

Förhoppningsvis så säger han aldrig något mer men gör han det så ska jag ta diskussionen med honom, UTANFÖR ica. Det var ett stort jävla påhopp!!!!!

Nä, det var det som jag ville skriva av mej om. Nu är det dax att fixa i ordning sig å åka till jobbet.

Puss å kram!

Jag har blivit gammelmoster!!!

Igår så åkte jag upp till mamma å pappa för att låna grädde av dom och när jag kom in så kom mamma med ett litet block och sa: "4555 och 54 cm" jag fattade ingenting. Det första som jag tänkte på var "Wow, har dom vunnit pengar" "Patrik å Jenny har fått bäbis" men herregud det var ju beräknat till den 21 aug. men så länge ville inte lillen vänta utan igår 10:45 så ville han ut. Så gissa om jag är stolt! Min kära syster skickade några bilder på godingen och hans familj.


Sötnosen



Stolta föräldrar




Å här hara vi en mycket stolt farmor!

Det var det som jag ville berätta, nu ska jag ta å göra mig i ordning för arbetsdagen.

Puss å kram!


Mobilbloggning

Igår så fick jag för mej att jag skulle försöka mej på att mobilblogga, det är ju inte alltid man har med sin mini-pc:n. Jag lyckades ju få in en bild med det som jag störde mej på var att både rubriken å texten var den samma, har försökt att läst både på info.blogg.se och sökt på det på google, hur man ska göra för att det inte ska bli samma text. Men jag har då inte hittat det någonstans, så är det någon som läser detta och vet hur man ska göra för att det inte ska bli samma, får jättegärna skriva hur jag ska göra.

Å från det ena till det andra, så har jag bara 3 dagar kvar på semestern, SUCK! men å andra sidan så är det väl typ 83 dagar kvar till Thailand.

Å ny telefon har jag köpt mej också, en Xperia X10 mini pro. Den andra blev ju lite lynning efter volten om man säger så, låste sig så man fick rycka ur batteriet innan det ordnade till sig, touchen funkade lite som den ville osv. Eftersom det är en MINI telefon så passar den ju mej som handen i handsken ;)

Imorgon bär det av till Skruvstad parken å poptemisterna å det är jag å Sus som ska dit, vi har inte partajat ihop sen vi satt på hennes mjölkbord för ca 2 år sen, där satt vi tills kl var närmare 03:30 och höll på att skrämma livet ur tidningsköraren. Så det ska bli kanonkul!

Nä, nu ska jag ta å skutta in i duschen. Ha det gött alla goa vänner

Puss å kram!

På spaning i stora staden

mms_img21165 (MMS)

På spaning i stora staden


Trött, tröttare, tröttast

Gissa om det var skönt att komma hem igår kväll. Jag trodde jag skulle somna innan vi var hemma men det har ju inte varit så lysande eftersom det var jag som körde. Vi stannade i Karlskoga på M:et där vi käkade lite å sen så körde jag resten hem.

När vi kom hem så lastade vi ur bilen, delade på en cider (det var en som vi inte hade smakat) och mer eller mindre stupade i säng. Azlan käkade lite och sen gick han raka vägen till sängen där han somnade fortare än kvickt. Vaknade 10:30 första gången, släppte ut Azlan och sen gick vi å la oss i sägnen igen. Och även nu somnade han lika fort. Sen vet jag inte riktigt när vi vaknade men det var sent, men struntar jag i för har man inte sovit på nästan ett dygn så måste man ju ta igen det.

Å lilla Azlan har blivit hes också men det tror väl jag det, som han har hållt på. Så nästa special så åker vi bara över dagen, för jag skulle gärna ha varit där å kollat på bullar nu men men. Azlan har varit ute en liten sväng å nu ligger han å sover i sängen IGEN, han kommer väl att sova hur länge som helst nu.

Nä, nu ska jag försöka göra något nyttigt. Ha det gött alla goa vänner!

Puss å kram!

Orkar inge mer...

Nu är vi på väg hem från bullespecialen, det blev ingen utställning för Azlan. Han har skällt, pipit och flåsat hela natten. Som sagt var så var Jonny ute å gick långpromenad tidigt i morse, uppför en slalombacke och inte blev han tröttare för det. Så har han hållt på HELA dagen, jag har gått långpromenad med honom (samma som Jonny) men NEJ!

I eftermiddag så åkte vi en tur med honom och då var han tyst och orkade sova lite men så fort vi kom tillbaka till campingen så började han. Han skällde, flåsade, pep och ylade, alltså LÖPTIKAR! Stackars liten, så vi beslutade att vi skulle strunta i utställningen imorgon å åka hem istället.

Det känns skittölit att inte vara med på bullespecialen, det är liksom årets höjdpunkt. Men men det kommer fler tillfällen. Just nu så sover Azlan som en liten hundvalp i sin bur och det tror faan det, som han har hållt på i nästan 24 timmar.

Nä, det var allt för den här gången och vet ni?! Inte ett kort har jag tagit, inte lik mej.

Puss å kram!

Första natten avklarad, GÄSP!

Så där ja, då har man kommit till Eskilstuna och försök sova första natten, och det gick inte så bra tack vare att vi har en hund som har sovit super super lite. Vi trodde att det skulle gå bra, för igår när vi åkte hit så stannade vi i Örebro på Pizza Hut och gick ut å rastade honom där. Och jag lovar, han var som en helt ny hund. Superlugn och drog inte alls mycket, halsade på en familj, som själva hade haft bulle tidigare. Han sa ingenting när vi åkt upp men är vi kom fram till Vilsta, HERREGUD!!!

Helt hysterisk! Skällde, pep och skrek om vart annat, så vi tänkte att han skulle sova i tältet hos oss i sin bur, men det slutade med att han fick gå å lägga sig i bilen i buren där. Och innan vi gick å la oss, så skällde han å höll låda men sen så tysnade han till MOPEDJÄVELN eller jävlarna åkte förbi, då började han igen. Visst jag förstår ju honom också, komma till en ny miljö med nya ljud å lukter men ändå. Vi försökte att ta in honom i tältet så han skulle få sova mellan oss som han brukar men det funkade inte heller. Så runt 5:15 fick det vara nog, då gick Jonny på toa och då drog han igång riktigt rejält, så jag gick upp och tog ut honom i fall han var nödig och sen gjorde vi ett nytt försök med att han skulle sova mellan oss.

Så nu kl 06:40 har Jonny varit ute på långpromenad men Azlan, så nu får vi hoppas att han orkar sova en stund och även Jonny som inte har sovit något i natt.

Jag kommer att uppdatera...

Puss å kram!

Fullspäckad helg

Nu är jag så där dåligt på att uppdatera bloggen IGEN! Ska försöka skärpa mej.

Jag har ÄNTLIGEN semester och det ska bli så skönt att slippa vakna av klockan varje dag. Under helgen har det varit fullspikat. Lördag: Vaknade kl 08:15 åkte till Vålberg för att kolla på hundutställning, Lena en kompis till mej och gammal klasskompis till Jonny skulle ställa sin hund, en URsöt staffe. Vi hann tyvärr inte kolla när han skulle in i ringen för domaren hade dömt 22 hundar på 2 timmar, så det är ju synd att säga att det gick fort.


Söta Tyson

När klockan hade börjat närma sig 11:15 så var det bara att åka hem, för kl 14:00 skulle vi till Sara på födeledagskalas och innan det så skulle P-A komma upp å hjälpa oss så att vi fick igång telefonen. Kl 14:00 var vi hos Sara och fick jättegod smörgåstårta, sista biten skulle jag inte ha tagit men men.

15:20 så var vi tvugna att gå där ifrån för vi skulle iväg på 50 års fest inne i stan, chefen fyllde år och innan det så skulle vi till Linda å Anders å ta en cider, jag ialla fall, Jonny fick äran att vara chaffis.


Linda


Anders

När vi hade kommit dit så fick killarna hattar och vi tjejer fick scarfs, undrar om Jägermaister var med å sponsrade, hmmm.





Sen så hade ju Linda (inte jag) kommit på tidigare att vi skulle fixa en lek till J-I men vi ångrade oss i måndags men det var det ju ingen som lyssnade på, så vi tog väl tjuren vid hornen och fixade detta till honom. Men som tur var behövde vi inte prata något utan det fixade Froggy Boy. Men jäklar va jag skrattade...









Ni förstår varför jag höll på att bryta ihop???

Efter kaffe å tårta så åkte vi hem, vi skulle upp tidigt på söndagen för att åka till Ransäter på utställning. När jag kom upp på morgonen så ÖS regnade det, inte så himla kul med tanke på att lilla Azlan inte tycker om att gå ut när det regnar, för han blir ju blöt i pälsen. Men strax innan vi skulle åka så gav sig det att regna å solen försökte titta fram. Det gick inge bra i Ransäter, domaren var stenhård och så tyckte hon att Azlan hade för lösa öron men att det var en fin hanhund ändå. Fick inga bra kort på Azlan i ringen, så jag lägger inte upp några.

Ja, det var min helg det. Det har gått i 200 hela helgen men nu har jag semester och till helgen så åker vi till Eskilstuna på Bullespecialen och det ska verklingen bli skitkul. Träffa hur många bullar som helst, jag kommer att uppdatera er med hur det är å går till helgen.

Nä, nu ska jag ta å göra mej i ordning, för jag ska med mamma till Sunne för min gammelfaster fyller 95 år.

Ha det gött alla goa vänner!

Puss å kram!


RSS 2.0