Jobbigaste dagen hittills...

Usch va jag tycker att det är jobbigt nu... Nu i eftermiddag har jag varit så röksugen eller inte röksugen egentligen utan mer känt mej deprimerad och det har känts som om det enda som har kunna gjort mej lycklig är en cigg.



Det var så skumt i torsdags morse när jag vaknade, då var det som om jag fortfarande rökte, kunde sprättlätt ha kunnat gå ut och tagit mej morgonciggen. Så det börjde i torsdags och igår kände jag inte så mycket men idag när jag hade slutat jobba, GAHHHHHH!!!!! Ge mej en cigg!!!! Jag har ju inget nikotin kvar i kroppen utan det är ju mina hjärnspöken som håller på och så här var det mellan vecka 2½-3, då var jag också "röksugen" och uttråkad. Dom säger ju att allt med "3" är jobbigt, typ dag 3, vecka 3, 6. 9 osv. Dag 3 kände jag inte av, tror jag!!!

Så idag har jag kännt mej som värsta PMS kärringen, men det kanske jag är?!

Nä, nu ska jag försöka sova, GÄSP! ser snart inte att skriva...

Sov gott alla goa vänner! Kram kram!


Mindre bra tisdag...

Idag så skulle vi in med bilen på service och vi skulle lämna den 7:00 för det var massor dom skulle göra med den, tex byta kamrem mm. Det är ju skitkul att gå upp kl 05:30 när man är ledig, not, och åka in till stan. Vi skulle i och för sig få låne bil men ändå. Hur som haver så åkte vi in till stan, lämnade bilen och fick låne bilen. En opel corsa, inte den nyaste modellen men ändå. Det kostar att köpa ny bil men det är det värt, det kändes lite osäkert att åka i den där bilen och inte alls som min "lilla" räser. I alla fall så kom vi hem och jag kände mej pigg så jag började greja här hemma och sen så ringde dom från verkstaden. Nu var det så här att alla grejer hade inte kommit, så dom kunde inte göra klart bilen idag, så vi skulle få hämta den i morgon istället. Men hallå!!! Framförhållning kanske????? Det kan ju inte vara någon direkt överraskning att vi skulle in på service idag, så dom måste ju ha kunna beställt sakerna så att dom hade varit hemma. Mårten sa att det brukar inte krångla med leveranserna men just idag så gjorde det det. F-n va trött jag blev, jag sa till honom att dom kunde ha haft lite framförhållning och fått hem grejerna igår eller i fredags, så hade inte jag behövt gå upp så jäkla tidigt på min enda lediga dag den här veckan. Och som pricken över i:et, så berättade han vad kalaset skulle gå på, och det ska jag tala om att det var inte billigt. Så Jonny får åka in i morgon eftermiddag och hämta våran bil, jäklar så trött jag blir!!!  Så nu blir det att äta nudlar x-antal månader framöver ;) Men men, solen skiner ju och det börjar bli vår.

Åh, jag måste få berätta vad jag hörde på radion förrut. Uppe i norrland så ska dom sätta halsband på älgar med GPS!!! För dom skulle kolla om älgarna skulle klara om det blev varmare eller nått sånt där jäkla dumt, loch sen att älgarna från skåne skulle flytta uppåt i landet om det blev varmare och att älgarna var mindre i skåne än i norrland men för guds skull dom vilda djuren vara. Du vet vad det ska kosta pengar att GPS:A älgarna, det måste dom väl kunna lägga någon annanstans eller???

Det är ju som när dom tölar om att det blir varmare å varmare, (kan ni komma på när vi hade en sån här kall vinter sist?) Ja, vi har ju bara haft -25 grader i vinter, så det beror nog på nog på den globala uppvärmningen eller? Inte för att jag är någon expert på området men hallå!!! Var det global uppvärmning när isen från istiden försvann? Va skyllde dom på då, det kan ju inte vara för alla utsläpp i alla fall. Nu har jag det.... Det måste ha varit dinosarierna som fes???

Nä, nu ska jag ta och åka till Grums å hämta nya gardiner till vardagsrummet, bilder kommer senare.

Ha en bra dag, Kram kram!

 


Lite fler bilder från lördagspromenaden





















Här kommer även lite bilder på Gunillas söta "pojkar"



Zimba kolla på vasaloppet


Bamze på köksbordet


Härlig helg

Jaha, det var den helgen det. Herregud, tycker att helgerna går alldeles för fort, man hinner ju knappt inte med.

Igår så åkte jag å Azlan till Edsvalla till Gunilla och gick en "liten" promenix på 2 ½ timme. Det var hur härligt som helst fast på vissa ställen där vi gick så drog det väldigt kallt, så då önskade jag att jag hade haft mössa med mej.




Gunilla å Azlan


Jag å Azlan nere vid Norsälven

Man tänkte liksom inte på att vi var ute så länge, för vi gick där och pratade om allt å ingenting och vips så hade vi varit ute så länge och det var inte sista gången som jag å Azlan åkte dit och gick. Gunilla berättade för mej att hon kände någon som skulle sälja sitt köksbord med 6 stolar och dom skulle 300 kr för det, så det köpte jag osett ;)

Så idag så var dom hit med det. Gunilla ringde nu på eftermiddagen å frågade vad vi gjorde, för dom var på väg hit med det, jäkla tur att jag inte var bakis för jag var ute igår. Jag skulle inte ut men det blev så ändå, först så gick vi in på Harrys men där var det stendött, så vi gick vidare till Tempel och där fick vi stå i världens kö innan vi kom in och jag lovar, jag höll på att frysa häcken av mej. Men där inne var det allt annat än kallt, det var skitkul att få svänga dom lurviga lite. Men det finns allt bra konstiga folk, man kan ju undra om det bara är alkohol som dom har tagit eller om det är något annat. Det var en tjej som stod å "studsade" i flera timmar antingen så hade hon jäklit bra kondis eller så gick hon på något...


"Nya" köksbordet med stolar

Å vad jag känner för att göra om här hemma, skulle jättegärna vilja ha trägolv i köket med det går liksom inte eftersom vi har en bulle med "hål" i hakan men jag tror det skulle bli kanonsnyggt. Och sen skulle jag vilja göra om i stora badrummet, men genast blev det en dyrbar historia. Men man skulle kunna köpa lite nytt dit, en ny hylla istället för garderoben vi har, måla vitt runt fönstret och pyssla lite... Hmmm, ska kanske kolla om det finns någon som faller mej i smaken på IKEA eller Ellos?

Ska ta och kolla det, ha det gött alla goa vänner

Kram kram!



RSS 2.0