Jaha, det var den helgen

Då har den här helgen gått och jag måste säga att det har varit den töligaste på VÄLDIGT länge. Jonny blev ju som sagt inlag på sjukan i fredagsnatt och där har han varit även idag. Och jag hoppas att han får komma hem i morgon.

Igår efter jag hade åkt från sjukhuset så hade jag ingen bra lördag, för det första så hade jag sovit väldigt lite, så jag var övertrött, fel vecka i månaden och Jonny på sjukhus. Å sen så startade inte pannan som jag ville och vips så satt jag på golvet å stortjöt. Azlan undrade nog vad det var med mej, så han började vifta på svansen och visste nästan inte vilket ben han skulle stå på men det slutade med att han satt i mitt knä tills min gråtattack var över. Tänk att en sån liten sak kan få en att brya ihop totalt, men som sagt, det har varit lite för mycket nu med allt å alla, så någon gång måste det ju vända eller?!

Gick å la mej rätt tidigt igår, trodde aldrig att jag skulle somna men det gjorde jag till slut. Jonny ringde runt 00:30 och då kändes det som jag inte hade sovit något men han tyckte att det lät som jag hade gjort det. Vaknade 04:15 av att Tussen satt i hallen å skrek som en idiot + att Azlan ville ut och sen så trodde han att han skulle få mat, men det fick han inte. Det är liksom lite för tidigt. Vaknade väl runt 09:30 gick upp drack kaffe å bara va, sen gjorde jag mej i ordning å åkte in till Jonny. Så idag är det första dagen som jag åt ordentligt, jag äter inte när jag mår dåligt. Så idag fick det bli en mosbricka med räksallad, och efter att jag hade ätit så hoppade allt john blund på mej, så när jag kom från stan så fick det allt bli en liten tupplur.

Nä, nu ska jag ta ett skutt (inte bokstavligt talat) in i duschen och sen får det bli sängen.

Puss å kram!

Ingen rolig helg...

Vilken jävla vecka det har varit, till att börja med så har det varit idiotmycket folk på jobbet + att vi har gjort X-antal plankor å smörgåstårtor eftersom det har varit studenten och skolavslutning. Måndag jobbade jag som vanligt, tisdag var jag till stan å klippte mej, onsdag jobbade jag 6-18, torsdag 7-20 och igår 7-17:15. Hade planerat min fredag, åka till bolaget köpa lite vin, hem å duscha, sätta sig i soffan med ett glas vitt. Men så blev inte fallet, utan istället blev det ett antal timmar på akuten med Jonny som resulterad med att han blev inlagd, SUCK!

Han operarade armbågen förra veckan och det gick jättebra men sen i torsdags morse så var armen kanonsvullen och han kunde knappt röra på armen + att han hade jätteont. Så då var han in till akuten och fick pencelin (kan inte stava) men igår så hade armen börjat bli röd rosig, så vi gick upp till en granne så hon fick titta på armen och hon tyckte att vi skulle avvakta tills idag, men sen ringde hon och då hade hon pratat med aktuen och dom tyckte att vi skulle åka in. Vi kom väl till akuten runt 21 och vid 00:30 åkte jag hem. Å jävlar va det regnade när jag åkte hem, och dåligt helljus på bilen har vi också, så det blir att införskaffa extra ljus till lilla räsern.

Jag var väl hemma runt 01:30 och då hade jag piggnat till, så innan jag kom i säng och hade varvat ner, så hade väl klockan blivit halv 3 eller nått. Vaknade 7 för då var Azlan hungrig, så det var bara att gå upp å ge honom mat men sen gick vi allt tillbaka till sängen å sov några timmar till.

Så nu sitter jag inne hos Jonny och han har åkt iväg för röntgen, så han blir väl här hela helgen. Jävla skit! Men det är ju något som inte är bra i armen å då är det ju bra att han är här inne å får hjälp men jag tycker att det är jävligt tomt hemma och fruktansvärt tråkigt.

Kanske uppdaterar senare,

Puss å kram!

Gud så trött jag blir

Har precis läst en artikel på aftonbladet.se, där Danmark har förbjudit "kamphundar" och efter en omrötstning på aftonbladet så vill även svenskarna ha ett förbud. Men hallå!!! Det är väl inte hundarnas fel, utan det är ju dom som håller i kopplet som gör hur hunden blir.

Det är ju samma sak om en sk kamphund biter någon, så blir det hur STORA rubriker som helst men skriver dom någon gång om när en golden eller någon annan "familje" hund biter någon? Nej, aldrig att dom skriver det. Men till saken hör ju den att dom hundar som biter oftast är "familje"hundar och det skriver dom heller aldrig om.

Om jag står å pratar hundar med någon kund och dom frågar vad det är för ras jag har, och jag säger att jag har en bullterrier så får jag oftast till svar "Har du en sån där farlig hund?" SUCK! Alla tror då att jag har en pitbull och även som jag skulle ha haft en bitbull, so what?! Det har väl ingen betydelse vad man har, utan det är ju hur hunden är uppfostarad. 

Dom som skaffar en "kamphund" bara för att vara häftiga och matcho, dom vet inte hur mycket jobb det innebär för att få en bra hund, men det är nog inte det dom är ute efter, utan dom vill ha en hund som är farlig. Men om man säger så här, så kan man nog få alla hundar till att vara farliga, liten som stor.

Vill ni läsa hela artikeln så är länken nedanför

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7250856.ab

Nä, det var bara det jag ville dela av mej med.

Ha en bra dag,

Puss å kram!


RSS 2.0