Första natten avklarad, GÄSP!

Så där ja, då har man kommit till Eskilstuna och försök sova första natten, och det gick inte så bra tack vare att vi har en hund som har sovit super super lite. Vi trodde att det skulle gå bra, för igår när vi åkte hit så stannade vi i Örebro på Pizza Hut och gick ut å rastade honom där. Och jag lovar, han var som en helt ny hund. Superlugn och drog inte alls mycket, halsade på en familj, som själva hade haft bulle tidigare. Han sa ingenting när vi åkt upp men är vi kom fram till Vilsta, HERREGUD!!!

Helt hysterisk! Skällde, pep och skrek om vart annat, så vi tänkte att han skulle sova i tältet hos oss i sin bur, men det slutade med att han fick gå å lägga sig i bilen i buren där. Och innan vi gick å la oss, så skällde han å höll låda men sen så tysnade han till MOPEDJÄVELN eller jävlarna åkte förbi, då började han igen. Visst jag förstår ju honom också, komma till en ny miljö med nya ljud å lukter men ändå. Vi försökte att ta in honom i tältet så han skulle få sova mellan oss som han brukar men det funkade inte heller. Så runt 5:15 fick det vara nog, då gick Jonny på toa och då drog han igång riktigt rejält, så jag gick upp och tog ut honom i fall han var nödig och sen gjorde vi ett nytt försök med att han skulle sova mellan oss.

Så nu kl 06:40 har Jonny varit ute på långpromenad men Azlan, så nu får vi hoppas att han orkar sova en stund och även Jonny som inte har sovit något i natt.

Jag kommer att uppdatera...

Puss å kram!

Kommentarer
Postat av: Gunilla Kling

Oj det var ingen rolig natt ni haft. Hoppas det går bättre inatt. Du får se till att han tar massa priser så han kan titta på dom inatt om han inte kan sova då.

Ge en stooooooor blöt puss till mosters pojke.

Kraaaaaaam till er alla 3.

2010-08-07 @ 09:17:27
URL: http://gunillaklings.zoomin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0