????

Jaha, då sitter man här med skrivtorka igen. Det är konstigt för så fort jag har bestämmt mej att jag ska blogga, så drabbas jag av skrivtorka. Bara sekunderna innan jag ska skriva så vet jag precis vad jag ska skriva, men så fort jag ska börja skriva så DAAAAAAHHHHH!!!!

Men idag kan jag väl börja med att det är typ full snöstorm ute, vid tvättstugedörren är det världens driva. Fick nästan inte upp dörren förut när jag skulle släppa ut Azlan och han var inte heller speciellt sugen på att gå ut i ovädret men till slut så....


Snödrivan på baksidan

Ja sist jag skrev så hade ju pelletsbrännar-jäveln gått sönder men nu kan jag meddela att det funkar igen, himmla tur att dom hade en motor hemma, så att dom inte var tuvunga att beställa en för då hade jag frusit ihjäl i alla fall. Senare den dagen så åkte vi in till stan för att köpa torrisar till katterna, det är ingen billig historia men men dom ska ju ha det bästa eller hur? Vi pratade med en som jobbar på katt å hundspecialisen om att Tussen är väldigt mjällig och tovig och om vi skulle byta kattmat. Men hon sa att det är ett väldigt bra foder som vi köper och att för att få bukt med mjället och tovorna så skulle vi raka(!) honom.

Herregud tänkte jag, RAKA min katt!!! Men hur som haver så fick vi låna en rakmaskin där inne och sen åkte vi hem för att raka katten. Jäklar va hår!!!


Snacka om mycket hår, trodde inte att det kunde vara så mycket på en katt

Trodde inte att det kunde finnas så mycker hår på en katt, han tycket väl inte att det var speciellt kul att bli rakad men jösses så söt han blev. Azlan kännde inte igen Tussen när vi var klara med honom utan han trodde att det var en ny katt som hade kommti hem. Så mycker som Tussen har legat i sängen har han aldrig gjort förut, han fryser nog lite, så här hemma har han fått ett nytt namn "Sängkatten"


Tussen innan rakning


Tussen efter rakningen, kolla in hans goa mage


Visst blev han söt?

Ja ni mina vänner, nu ska jag ta och byta gardiner i köket. Och sen kanske gå en promnix med Azlan, ha det gött så länge.

Puss å Kram!


Kommentarer
Postat av: Gunilla Kling

Meeeeen mosters lilla älskling. Sicken go mage du har. Å herre jävlar va hår det blev av dej. Ändå blev du snygg efteråt. Du behöver inte skämmas.

Känn min varma kram. Moster

2010-02-21 @ 13:42:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0